Au mancat alimente primite de la scoala si au ajuns la spital

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 20 oct 2020, 17:50

Un numar de 12 copii din mai multe localitati ale judetului au ajuns, miercuri seara, la spital unde au fost diagnosticati cu toxiinfectie alimentara, autoritatile presupunand ca acestia s-au imbolnavit dupa ce au consumat produse din programul guvernamental lapte, corn si mar.

Prefectul de Prahova, Adrian Dobre, a declarat, joi, ca cei 12 copii sunt inscrisi la scoli si gradinite din localitatile Crivina, Cioceni, Bordenii Mari, Rachieri, Boldesti-Scaieni, Pleasa, Zamfira si Valenii de Munte, dar ca toti sunt acum in afara oricarui pericol, dupa ce au fost tratati, informeaza Agerpres. Initial, o fetita din orasul Boldesti-Scaieni s-a aflat intr-o stare mai grava, insa aceasta si-a revenit in urma ingrijirilor pe care le-a primit la spital.


Avand in vedere faptul ca prima ipoteza luata in calcul in acest caz este ca acesti copii s-au imbolnavit dupa ce au consumat produse din programul lapte, corn si mar, o comisie formata din reprezentanti ai Directiei de Sanatate Publica Prahova, ai Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor si ai Inspectoratului Scolar Judetean a mers la fabrica unde este produs laptele care era distribuit in scoli, tot lotul de lapte fiind indisponibilizat.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.