Vrei sa innebunesti barbatii? Uite in ce culoare ar trebui sa te imbraci

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:54

Femeile ar trebui sa se imbrace in rosu daca vor sa innebuneasca un barbat, arata rezultatele unui nou studiu.

Psihologii de la Universitatea din Rochester au aflat ca barbatii sunt mai atrasi de femeile care poarta haine rosii pentru ca aceasta culoare arata cat de receptiva ar putea fi femeia la avansuri.

 

In timpul studiului, barbatii care au participat au fost rugati sa priveasca poze cu femei imbracate in diferite culori si sa-si spuna parerea despre ele.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Ulterior

ei au trebuit sa raspunda la urmatoarea intrebare: "imagineaza-ti ca mergi la o intalnire cu aceasta femeie si ai 100 de dolari in portofel. Cat ai fi dispus sa cheltui pentru aceasta intalnire?". Femeile imbracate in rosu au obtinut raspunsurile cele mai bune.

 

"Suntem surprinsi ca o simpla schimbare a culorii hainelor poate face ca o femeie sa fie perceputa mai bine de un barbat. Este posibil si ca femeile sa poarte rosu atunci cand sunt mai interesate sa cunoasca alti parteneri.

Descoperirile noastre ar putea prezenta un interes pentru designeri si agentiile de publicitate", spune Adam Pazda, un psiholog care a coordonat studiul.