Carmen Hara raspunde atacurilor lui Irinel Columbeanu! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:54

Carmen Hara se simte neidreptatita de ce i se intampla pe posturile televizate din Romania: "Sunt defaimata si calcata in picioare"

Carmen Hara a tinut sa ii raspunda lui Irinel Columbeanu si sa ii demonteze toate acuzatiile pe care milionarul de la Izvorani le-a formulat la adresa ei: "Eu am rupt relatiile cu Romania pentru ca mi-a fost frica sa vin aici pentru ca voi fi defaimata, improscata cu noroi, voi fi calcata in picioare pentru ca am indraznit sa ma afirm. Am ajuns la Casa Alba. Asta nu este de hulit, este de admirat.
Iar daca romanii nu stiu decat sa ma improaste cu gunoi, sigur ca pot sa imi pierd si eu controlul. Este nedrept ce au facut posturile de televiziune in ultimul timp. Este dureros, insa pe mine nu ma puteti defaima.
Nu stiu daca ati primit, dar eu v-am trimis o copie dupa o scrisoare personala a lui Hilary Clinton pe care mi-a scris-o. Singura mea iesire necontrolata a fost ieri si imi pare rau.
Am reactionat pentru ca acea femeie va fi in platou si ma va compara cu tiganii de la coltul strazii. Cand ele vor ajungel a Casa Alba, atunci o sa am si eu placerea sa le cunosc.

 

Taguri: