Se casatoreste cu cel mai gras om din Marea Britanie. Vezi cum arata viitorul ei sot

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 16 iul 2022, 01:05

Dupa ce initial a spus ca nu-si doreste o relatie cu el, Debbie Kirby s-a hotarat sa se casatoreasca cu cel mai gras om din Marea Britanie.

Barry Austin, care la un moment dat a cantarit si 412 kilograme, a pus marea intrebare inca de acum 13 ani, dar Debbie l-a refuzat pentru ca se temea de ceea ce va spune lumea copiilor ei. In ciuda refuzului, Barry, in varsta de 43 de ani, nu a renuntat si a incercat chiar sa slabeasca.

 

Barbatul, care a reusit sa slabeasca 120 de kilograme, a cerut-o din nou in casatorie anul acesta, de Sfantul Valentin, cand, spre fericirea lui, Debbie a acceptat.

 

"Privesc dincolo de greutatea lui Barry si il iubesc pentru felul sau de a fi. Este un om bun, are o inima de aur si ma face mereu sa rad", spune femeia.

 

Cei doi s-au intalnit pentru prima oara la gradinita, insa nu s-au mai vazut dupa ce au fost trimisi la scoli diferite. Mai tarziu, cand Debbie s-a despartit  de tatal copiilor ei, cei doi s-au reintalnit si au inceput sa petreaca mai mult timp impreuna.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

Femeia recunoaste ca greutatea barbatului a afectat relatia lor din cauza faptului ca el nu putea fi suficient de romantic. De asemenea Debbie ii cerea mereu sa slabeasca.

 

Barry a decis sa faca acest lucru abia cand doctorii l-au avertizat ca poate muri. El a redus numarul de calorii consumate intr-o zi de la 29.000 la 1.500 si spera sa slabeasca si mai mult pentru ca la nunta sa poata purta un costum.