Poze nemaivazute cu Marilyn Monroe. Uite cum arata voluptoasa blonda la 27 de ani FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 20 oct 2020, 14:50

Un nou set de poze rare cu Marilyn Monroe a fost dat publicitatii. Fotografiile au fost realizate in 1953, in locatiile in care Marilyn Monroe filma scene pentru primul ei rol principal, in filmul Niagara.

Zambitoare si foarte sexy, voluptoasa blonda se pare ca nu da importanta faptului ca bluza ii cade, dezvaluindu-i sanii.

 

Cel care a realizat fotografiile este Allan "Whitey" Snyder, care a fost omul ce s-a ocupat de machiajul vedetei timp de 16 ani. Cei doi s-au intalnit prima data in 1946, cand blonda dadea primele probe pentru a deveni actrita.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum i-a urat Ileana Sterp "La mulți ani!" cumnatei sale pe Instagram. Logodnica lui Culiță Sterp a blocat-o în mediul online: "Ne-am greșit și ne-am zis vorbe la nervi!"

 

Se pare ca Marilyn Monroe ii cerea acestuia sa o fotografieze de fiecare data cand era agitata inaintea filmarilor. Allan Snyder a murit in 1994 iar pozele au fost date publicitatii dupa ce arhiva sa a fost scoasa la licitatie in Bevery Hills, in acest weekend.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.