Andreea Mantea, in ipostaze fierbinti la masaj anticelulitic VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:56

Este una dintre cele mai sexy vedete din showbizz-ul romanesc, dar cu toate astea se trateaza impotriva celulitei. Andreea Mantea a fost impreuna cu echipa "Draga mea prietena" la o sedinta de remodelare corporala. Chiar daca are o silueta de invidiat, prezentatoarea emisiunii "CanCan TV" a declarat ca celulita este si pentru ea o problema.

Mai ales ca la nivel mondial 4 din 5 femei sunt afectate de celulita. Aceasta afectiune tradeaza o circulatie sangvina locala mai lenta. Cu timpul se poate agrava. Masajul si exercitiile fizice fac ca drenajul limfactic al pielii sa fie mai bun." Ajunsesem sa experimentez multe tratamente anticelulitice. Citeam pe internet, cautam prin carti. Imi doream foarte tare sa scap de celulita", a declarat Andreea Mantea." In mod normal ar trebui sa facem si putin miscare.
Sala sau alergat, numai ca nu prea este timp

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.