Uite ce face Tom Cruise de teama sa nu-si piarda podoaba capilara!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 aug 2021, 22:15

Tom Cruise va face anul acesta 50 de ani, iar un prieten de-al lui este ingrijorat pentru ca actorului ii este teama ca isi va pierde parul.

Prietenul sau apropiat a dezvaluit ca Tom si-a cumparat un fel de casca cu laser pentru a-si stimula podoaba capilara. Tom o poarta cam 25 d eminute pe zi.

Aparatul se numeste Hands Free Hair Rejuvenator si se vinde la pretul de 699 de dolari, fiind deja preferatul celebritatilor.

Katie Holmes si Tom Cruise formeaza un cuplu celebru ce a dat nastere comentariilor inca de la confirmarea oficiala a relatiei.

Dar perioadele dificile prin care acestia au trecut au dus la consolidarea unei relatii solide ce pe 18 noiembrie a sarbatorit cinci ani de casnicie.

Actrita de 32 de ani s-a pliat pe obiceiurile personajului din “Misiune imposibila”, aderand astfel la religia imbratisata de acesta, scientologia, denumita si “Biserica Celebritatilor”.

Se speculeaza ca in contractul prenuptial scrie ca daca actrita va ramane casatorita cu Tom Cruise timp de cinci ani, va primi o suma de bani generoasa, iar daca durata va fi de zece ani, suma se dubleaza.


Cu toate criticile aduse relatiei celor doi, cuplul infatiseaza o familie perfecta, fericita, alaturi de fetita lor, Suri, de sase ani.

 

Taguri: