Marian Nistor si Dorina Paraschivescu au retrait povestea cununiei lor

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 20 oct 2020, 12:25

Marian Nistor si Dorina Paraschivescu se iubesc de mai bine de 16 ani ani si in urma cu doi ani acestia au facut nunta, iar a avut ocazia de a imbraca rochia de mireasa.

Cei doi au venit in studioul emisiunii "CanCan TV"  si au povestit cum a fost la nunta lor, dar si cinele-a organizat nunta. Marian a povestit ce l-a determinat sa o ia de nevasta si cum a ajuns sa

 

"I-am facut surpriza doamnei mele care nici nu a stiut ca se va casatori. Am simtit ca doamna mea se vrea mireasa si i-am organizat nunta", a declarat Marian Nistor.

 

Acestia au povestit cum s-au intalnit, dar si cum a fost momentul in care au devenit sot si sotie in fata lui Dumnezeu, asa cum si-au dorit. Marian Nistor a recunoscut ca se vopseste deoarece crede ca nu ar arata bine gri, cat despre bentita acesta a spus ca este un hobby.

Radu Nistor, fiul lui Marian a fost alaturi de ei in momentul casatoriei.

"Sa nu credeti ca este numai lapte si miere. Noi suntem artisti adevarati dar modesti. Important este ca mergem pe strada dam autografe indiferent de etnii si de tot atunci cand mergem pe strada. Noi tot timpul ne facem cadouri, mie nu-mi plac buchetele mari, ci o floare, o mica atentie", au declarat Marian si Dorina.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Mona Nicolici, dezvăluiri din căsnicia sa! Ce spune despre faptul că a ales să facă acest pas după vârsta de 40 de ani? „Avem de toate, avem și piper, avem și ardei iute, avem foarte multe condimente.”

 

 

 

 

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.