Averea lui sunt papagalii! Afla cat costa un asemenea exemplar VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 30 aug 2021, 05:20

Nicolae Nistor are 50 de ani, si este chelner de meserie.

Pasiunea pentru papagali o are din tinerete, cand un client a trecut pragul restaurantului in care lucra, cu un papagal urias. De atunci omul nostru a inceput sa adune in curtea sa zeci de inaripate viu colorate. De departe cei mai spectaculosi sunt cei sapte papagali ara, o specie foarte rara.

Barbatul recunoaste, ca are grija de pasari ca de ochii din cap si le hraneste cu tot felul de fructe si cu granule speciale aduse din Germania.
Chiar daca au venit din padurile tropicale, incet, incet papagalii s-au obisnuit cu viata de pasare de curte de la Sibiu.

Spectacolul continua si in podul casei. Aici in custi special amenajate sunt alte cateva zeci de pasari. In total 15 specii de papagali, despre care s-a dus vestea in tot sibiul. Asa se face ca acum unii il cauta ca sa ii cumpere pasarile, altii doar ca sa le admire.




 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.