Se lanseaza campania "Amendeaza autoritatile!" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 20 oct 2020, 11:25

Doamna avocat Elena Corciu initiaza campania Amendeaza autoritatile din dorinta de a responsabiliza edilii cu privire la asfaltarea gropilor din Capitala.

Campania "Amendeaza autoritatile" vine in sprijinul locuitorilor bucuresteni care s-au saturat sa li se intample tot felul de incidente din cauza gropilor de pe strazile bucurestene. Lumea nu stie cine este adevaratl responsabil pentru gropile din Bucuresti.

"Multi alearga de colo colo sa afle impotriva cui sa se indrepte si sa isi recupereze pagubele. Sunt foarte multi oameni care nu au asigurari pentru ca nu isi permit  si nu stiu ca pot sa si-i recupereze chiar daca nu au asigurare".


Cineva trebuie sa puna degetul pe rana si sa isi asume un rol ingrat de a arata cu degetul pe cel cu adevarat responsabil. Nu toti oamenii au cunostinte juridice, nu toti au posibilitatea sa cinteasca legislatia si s-o inteleaga si nici nu pot sa investigheze printre attea autoritati.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.