CONCURS: Cine este mentorul tau?

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:57

Daca saptamana trecuta ati fost provocati sa ne spuneti care este menirea voastra pe Pamant, in acesta saptamana Gabriela Cristea Toader si echipa emisiunii "Draga mea prietena" vor sa afle pe cine considetati voi a fi mentorul vostru!

La sfarsitul saptamanii, cinci raspunsuri norocoase care vor fi trase la sorti vor fi premiate cu cate o carte: Inteligenta – Reactioneaza creativ la prezent.

E destul sa fii inteligent ca sa ti rezolvi toate problemele. De fapt, orice probleme apar in viata, tu ai mai multa inteligenta decat probleme. Inteligenta e o provizie, un dar al naturii. Dar exista oameni ambitiosi care vor sa guverneze, sa domine; exista nebuni ambitiosi - ei creeaza frica din tine.
Frica e ca rugina, distruge toata inteligenta. Daca vrei sa distrugi inteligenta cuiva, mai intai trebuie sa creezi frica; creeaza iadul si fa-i pe oameni sa se teama. Cand oamenii se tem de iad, se duc si se prosterneaza in fata preotului. Il asculta pe preot. Daca nu-l asculta pe preot, ii asteapta focul iadului, e firesc sa le fie frica. Ei trebuie sa se apere de focul iadului, si pentru asta e nevoie de preot.
Preotul devine indispensabil.Trebuie creata teama, si trebuie creata lacomia.


Pentru a participa la concurs trebui sa accesezi pe pagina de Facebook a emisiunii" Draga mea prietena

 

Taguri: