Regina Angliei, aparitie neasteptata la nunta unui cuplu britanic GALERIE FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:57

John si Frances Canning, un cuplu din Marea Britanie care tocmai si-a oficializat relatia, au ramasi muti de uimire cand Elisabeta a II a, regina Angliei, si Printul Philip, printul consort, i-au felictat in persoana. La scurt timp dupa terminarea slujbei religioase si-a facut aparitia printre invitatii mirilor si oaspetii regali. Ceremonia religioasa a avut loc la cladirea municipalitatii din Manchester, o cladire in stil neogotic, reprezentativa in istoria Angliei.

Regina Elisabeta a II a si Printul Philip se aflau la un dineu oficial alaturi de aproximativ 200 de voluntari cand au auzit zarva pe holurile impetuoasei cladiri. Au intrebat ce se petrece si li s-a raspuns ca un cuplu tocmai s-a casatorit. O parte din cladire contine birouri ale primariei. Adesea cuplurile britanice aleg sa-si oficializeze relatia la Manchester Town Hall deoarece este un loc incarcat de istorie. 

 

Initial, regele si regina nu au vrut sa intrerupa distractia tinerilor casatoriti si a nuntasilor.

Au vrut doar sa-i felicite si sa le ureze toate cele bune. Aparitia lor a fost, insa, una spectaculoasa pentru miri si pentru nuntasi. Dupa ce au stat de vorba cu reprezentatii casei regale, tinerii casatoriti s-au pozat alaturi de regina si de printul consort. Acestia nu au fost deloc derajati de prezenta fotografilor. 

 

Dupa plecarea oaspetilor regali, mirii au spus ca nu vor uita acest eveniment, devenit cu totul special pentru ei.

Cuplul postat cu mandrie poze cu regina Elisabeta a II a, iar comentariile nu au intarziat sa apara. Au fost felicitati, dar si invidiati. Regina Elisabeta a II a a Marii Britanii se afla inca intr-un turneu pentru sarbatorirea "Jubileului", adica implinirea a 60 de ani de domnie. Majestatea sa a mai vizitat pe langa Manchester Town Hall, 4 spitale si noul sediu BBC.  

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Sursa foto: thesun.co.uk

 

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.