Inselata pentru ca nu poate avea copii! Nu rata editia de duminica a emisiunii "Ochii din umbra"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:57

Alina, sotie fidela si iubitoare dar care nu poate avea copii, si o amanta dispusa sa accepte orice pentru a narui armonia unei familii, aceasta sunt personajele pe care le veti putea urmari duminica 25 martie, ora 20.30, in emisiunea “Ochii din umbra”.

Alina este casatorita cu Adrian si este convinsa sotul ei o iubeste foarte mult. De la un timp insa, tanara femeie are impresia ca sotul, prietenii si chiar rudele susotesc pe la spatele ei. Vasile si Maria, parintii Alinei, constata cu stupoare cum, pe zi ce trece, fata lor este din ce in ce mai nefericita si impreuna cu fiica lor hotarasc sa apeleze la echipa “Ochii din umbra”, care intra in actiune imediat pentru a descoperi adevarul.


Astfel, Alina afla cu stupoare ca Adrian are o amanta, dar nu isi doreste sa renunte la casnicie pentru ca astfel ar atrage antipatia comunitatii si a parintilor. Ce se va intampla cu cei doi soti si cum vor reactiona cei implicati in poveste la aflarea adevarului vom afla duminica, 25 martie ora 20.30, in emisiunea “ Ochii din umbra ”, la Kanal D.