Scandal la o spalatorie auto. Proprietarul unei masinii s-a luat la bataie cu angajatii VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 mar 2024, 06:35

Scandal ca la usa cortului intr-o spalatorie auto din Iasi! Nemultumiti ca limuzina nu le-a fost bine curatata, proprietarii s-au luat la bataie cu angajatii.

Politia a fost cea care a reusit sa calmeze spiritele. Proprietarii, o piranda si fiul ei acuza ca patronii spalatoriei i-au luat la bataie. "Va rog frumos sa faceti dreptate", i-a rugat aceasta pe politisti. Tanarul proprietar al masinii, o limuzina foarte scumpa, avea tricoul rupt si le-a aratat politistilor daunele produse de personalul spalatoriei pe bancheta din spate a masinii. Scandalul ar fi inceput de la o reclamatie facuta de rromi, nemultimiti de modul in care le-ar fi fost spalata limuzina.
Politistii sositi la fata locului au calmat cu greu spiritele. Marul discordiei ar fi fost un geam murdar. Rromii au mers in cele din urma la sectia de politie.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.