STIREA ZILEI: Scene de groaza la Constanta! Un tata a amenintat ca isi va ucide fiul VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 aug 2021, 19:20

Un barbat a amenintat ca isi va ucide copilul daca executorul judecatoresc ii va lua casa. Nici macar dupa ce a fost imobilizat de jandarmi, nu voia sa renunte. Martori la aceste scene de cosmar erau chiar rudele barbatului care incercau mai mult sa il intarate. Imaginile sunt socante!

Tipete, urlete, amenintari cu moartea! Nimic nu a lipsit din scandalul iscat de cativa romi pe care executorul judecatoresc a venit sa-i evacueze. Totul putea sa sfarseasca tragic, daca fortele de ordine nu ar fi intrevenit la timp. Innebunit ca si-a pierdut  casa, un barbat nu a mai gandit limpede si a amenintat ca-si va ucide propriul fiu!

Intr-o fractiune de secunda, un jandarm i-a aruncat arma alba din mana, in timp ce copilul a fost indepartat de langa tata.
Un alt individ a dat sa scape, insa, a fost si el repede imobilizat. Pentru ca nu se linisteau, cei doi au fost pusi la pamant si incatusati. Ca sa fie siguri ca romii nu vor riposta cu alte arme, un politist a stat in permanenta cu pistolul indreptat spre ei.

Romii s-au imprumutat de la o societate comerciala cu 30 000 euro. Nu au inapoiat banii si au pierdut casa in instanta.
Cand s-au vazut aruncati in strada, cu tot cu mobila, bagaje si farfurii, oamenii s-au pus pe tocmit cu executorul, ca sa-l induplece. Incoltiti de autoritati, romii au venit cu acuzatii socante, la adresa celui care i-a imprumutat!

 

Taguri: