Teo Trandafir, fericita ca si-a gasit jumatatea VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:58

In mai putin de 3 luni, celebra Teo Trandafir va imbraca rochia de mireasa. Pentru a doua oara! Teo se afla la cel de-al doilea mariaj. Ea a mai fost casatorita cu un pilot in anii `90. Casnicia lor a durat 6 ani. Au divortat amiabil, fara scandal si certuri, iar motivul invocat a fost nepotrivirea de caracter.

Umbla zvonurile, care de altfel au si fost confirmate, ca vedeta se va marita de data aceasta cu un fost rugbist. Barbatul este antrenor la un club din Franta. Nunta este programata pe 2 iunie, chiar de ziua lui Teo. Vedeta ar fi acceptat din prima sa fie sotia barbatului alaturi de care vrea sa-si petreaca toata viata. Cei doi s-au cunoscut pe Facebook. Exista, insa, si voci care sustin ca toata aceasta poveste ar fi de fapt un basm, regizat de trustul care a conscrat-o pe Teo ca si vedeta.
Jurnalistul Horia Tabacu a declarat in emisiunea" Drept la tinta" ca nu crede in povestea de dragoste conturata de Teo." Totul este perfect. De obicei oamenii se mai cearta, chiar si pe Facebook. Aici totul este pastoral ca intr-un basm

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.