AM SCAPAT DE ZAPEZI! Afla cum va fi VREMEA in tara pana la sfarsitul lunii

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:00

Cel putin pana la finalul lunii, am scapat de zapezi! Administratia Nationala de Meteorologie a facut publica o estimare a evolutiei temperaturilor si precipitatiilor valabile pana la finele acestei luni.

Estimarea este realizata folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durata de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime si minime, mediate pentru fiecare regiune a tarii si adaptate local cu modele statistice si sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicata de aparitie a precipitatiilor.

BANAT

Temperaturile minime medii vor fi relativ constante si apropiate de mediile climatologice ale perioadei, pana in jurul datei de 26 martie, apoi vor fi in scadere usoara.
Temperaturile maxime se vor mentine peste mediile climatologice, dar vor avea o usoara scadere dupa data de 25 martie si se vor situa in jurul a 14°C spre sfarsitul intervalului. Va ploua slab si local, cu probabilitate mai mare in a doua parte a intervalului.

CRISANA
Temperaturile minime medii se vor situa peste norma climatologica in prima parte a intervalului, apoi vor fi in scadere usoara.
Temperaturile maxime vor fi ridicate pentru aceasta perioada pana in 24- 25 martie, apoi vor avea o usoara scadere si se vor apropia de normalul perioadei. Valorile cele mai ridicate vor depasi 18°C . Va ploua local si temporar, in general slab cantitativ, cu probabilitate mai mare dupa data de 25 martie.

TRANSILVANIA

Temperaturile minime medii vor fi, in general, apropiate de mediile climatologice si se vor situa usor peste limita inghetului, cu perioade mai reci in 27-28 martie si spre sfarsitul intervalului.
Temperaturile maxime vor fi ridicate pana spre 25 martie, apoi vor deveni normale pentru aceasta perioada. Va ploua in general slab, pe arii mai extinse incepand cu 25 martie.

DOBROGEA
Temperaturile minime se vor situa, in general, peste normalul perioadei. Temperaturile maxime vor avea o tendinta generala de usoara scadere astfel incat vor fi, spre sfarsitul intervalului, comparabile cu mediile climatologice. Vor fi ploi slabe, pe arii mai extinse intre 26 si 28 martie.


MARAMURES
Temperaturile minime vor fi usor variabile pana spre 26 martie, apoi vor avea o tendinta generala de scadere, iar la sfarsitul intervalului se vor situa aproape de limita inghetului. Temperaturile maxime vor fi ridicate pana spre 25 martie, apoi vor deveni normale pentru aceasta perioada. Temporar va ploua, in general slab, cu probabilitate mai mare intre 25 si 27 martie si spre sfarsitul intervalului.


MOLDOVA
Temperaturile minime vor avea o tendinta generala de usoara scadere, iar spre sfarsitul intervalului vor fi comparabile cu mediile climatologice.Temperaturile maxime se vor mentine ridicate pana spre 25 martie, apoi vor scadea spre normalul perioadei. Va ploua pe arii mai extinse incepand cu 25 martie, dar ploile vor fi, in general, slabe cantitativ.

MUNTENIA

Temperaturile minime se vor situa, in general, peste normalul perioadei.
Temperaturile maxime vor avea o tendinta de scadere treptata, astfel incat vor fi, spre sfarsitul intervalului, comparabile cu mediile climatologice. Pana in jurul datei de 24 martie vor fi conditii foarte reduse de aparitie a precipitatiilor, apoi va ploua pe arii relativ extinse, dar in general slab cantitativ.

OLTENIA
Temperaturile minime se vor situa, in general, peste normalul perioadei. Temperaturile maxime vor avea o tendinta de scadere treptata, dar se vor mentine peste mediile climatologice, indeosebi in prima parte a intervalului, cand vor fi valori frecvente de peste 18 °C . Ploile vor avea o probabilitate mai mare de aparitie in jurul datei de 26 martie, dar vor fi slabe cantitativ.

LA MUNTE
Valorile termice vor fi in general negative noaptea, iar dupa data de 25 martie vor fi in scadere. Temperaturile maxime vor avea o tendinta de scadere treptata, mentinandu-se insa pozitive. Precipitatiile vor fi mai ales sub forma de ploaie, cu probabilitate mai mare de aparitie dupa data de 25 martie si vor fi, in general, slabe.

Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.