Lovitura de gratie in moda! Israelul interzice manechinele anorexice

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:00

Israelul tocmai a promulgat o lege prin care se interzice angajarea modelelor si manechinelor de podium care cantaresc sub greutatea normala, conform indicelui de masa corporala. Si asta nu e tot! Orice revista sau reclama va fi obligata sa specifice daca a ajustat imaginea fotomodelelor in photoshop.

Israelul tocmai a promulgat o lege prin care se interzice angajarea modelelor si manechinelor de podium care cantaresc sub greutatea normala, conform indicelui de masa corporala. Si asta nu e tot! Orice revista sau reclama vor fi obligate sa specifice daca a  ajustat imaginea fotomodelelor in photoshop. Prin adoptarea acestei legi, statul israelian intentioneaza sa spulbere iluzia ca tinerele manechine, adesea cu o silueta scheletica, reprezinta un model de frumusete sau, mai mult, sunt reale, in cazul in care imaginile sunt prelucrate pe calculator.
Totodata, legea vine in sprijinul fotomodelelor, multe dintre ele plangandu-se de faptul ca sufera de tulburari severe de alimentatie sau alte boli de nutritie.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.