Fac masaj folosind cutite. Te-ai lasa pe mana lor? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:00

Daca cineva ar veni spre tine cu un cutit de taiat carnea in mana, mai mult ca sigur ai incepe sa o iei la fuga.

Nu la fel ar proceda insa oamenii din Hsinchu, Taiwan, pentru care atingerea lamei de cutit reprezinta o adevarata forma de relaxare.

 

Specialistii spun ca masajul chinezesc realizat cu ajutorul cutitelor imbunatateste circulatia sangelui si ajuta organismul sa elimine toxinele si energiile negative. Procedura este relativ simpla: terapeutul loveste in mod repetat pacientul cu lama cutitelor, de-a lungul unei sesiuni care in medie dureaza aproximativ 30 de minute. 

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

"Chop, chop, chop si durerea dispare", este motto-ul pe care il folosesc terapeutii pentru a-si convinge clientii. O

sesiune de masaj costa 15 dolari. Pacientii sunt sfatuiti sa nu se teama, insa fiecare are reactii diferite atunci cand este lovit cu lama.

 

Terapeutii mai spun ca acest tip de masaj poate chiar vindeca bolile de rinichi sau cancerul. Ei aleg greutatea cutitului si grosimea lamei in functie de gravitatea bolii.
 

 

Taguri:

Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.