Costi Ionita il desfiinteaza pe cel care l-a atacat in presa tabloida VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:00

Lucian Ionescu, zis si impresarul vedetelor, a socat in presa tabloida cu declaratii referitoare la un eventual comportament al lui Costi Ionita fata de mama lui.

Conform acestuia, Costi Ionita obisnuia sa isi bata mama. Lucian Ionescu a mai adaugat ca stie aceste informatii de la o sursa din anturajul vedetei." Eu ştiu de treaba cu maica-sa de la unul dintre baietii de la Plus 2. Unul dintre ei a colaborat timp de 6 luni cu Costi Ionita, el mi-a povestit ca avea conflicte cu maica-sa. Costi Ionita o cam batea pe maica-sa.
Pe vremuri ii mai scapa cate un pumn in gura
", a declarat Lucian Ionescu pentru click.ro Invitat in platoul" Drept la tinta", Costi Ionita a etichetat aceste declaratii ca fiind nefondate. Nu prea a avut contact direct cu cel care il acuza prin presa de comportament agresiv." Oamenii marunti se ocupa de lucruri marunte. Imi pare rau ca presa, in mod special cea tabloida trebuie sa aplece urechea la astfel de oameni care nu au niciun fel de importanta si isi pot permite sa spuna orice despre oameni care
increaca sa realizeze ceva, sa duca numele Romaniei mai departe
", a declarat Costi Ionita pentru" Drept la tinta

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.