Senzational! Doi soti din Iasi comunica intre ei prin telepatie VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:00

Maria si Valeriu Cobilanski din Iasi sustin ca sunt inzestrati cu puteri extrasenzoriale. Originari din Basarabia, cei doi si-au descoperit capacitatile inca de mici. Maria isi aminteste ca era un copil cand a inceput sa vada aura, mai intai a propriului corp.

Valeriu Cobilanski, in schimb, are capacitati de magnetism. De el se lipesc obiecte confectionate din fier. Cand s-au casatorit nu stiau ca celalalt poseda puteri extrasenzoriale. Se iubeau si era natural sa fie impreuna pentru a-si intemeia o familie." Cand ne-am casatorit nu stiam unul despre celalalt ce puteri are. Ne-am casatorit din dragoste", a declarat Valeriu Cobilanski pentru" Drept la tinta".
Cei doi se potrivesc ca doua picaturi de apa. Unde mai pui ca daca Valeriu se gandeste ca sotia lui ar fi bine sa ajunga in cutare loc, aceasta chiar se duce intr-acolo, simtind dorinta sotului ei. Maria si-a dat seama ca trebuie sa isi urmeze chemarea cand era profesoara de biologie. Un copil pe care il durea urechea, i-a spus mai tarziu ca boala i-a trecut dupa ce Maria l-a mangaiat pe crestet.
" Am mangaiat un copil pe cap, pe ureche si l-am laudat pentru ca a invatat bine"

 

Taguri: