Angajati surprinsi in momente JENANTE! Iata o GALERIE FOTO ce vorste de la sine

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:03

Fie ca vrem sau nu, toti trebuie sa muncim, aceasta fiind singura modalitate de a ne intretine si de a ne face toate poftele sau de a ne indeplini toate dorintele.

Asa incat locul de munca de cele mai multe ori devine ca o a doua casa, iar colegii de munca ajung sa faca parte din familie, mai ales ca la un mic calcul vei constata ca de multe ori se intampla sa-ti petreci mai mult timp cu ei decat cu familia ta.

Si din aceasta cauza nu se va rezuma totul la munca, ci si la momente de destindere in care se vor face glume pe seama unor colegi sau dimpotriva situatii extre de neplacute, de care cu siguranta ai fost martor macar o data-n viata.


Ei bine, asemenea momente au fost surprinse de unele persoane si postate pe internet. De aceea te invitam sa vizualizezi galeria foto de unde poti vedea o seri de farse sau persoane in situatii amuzante sau mai putin amuzante in timp ce eral la serviciu.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.