Cum iti dai seama ca o femeie TE PLACE din prima! Gesturile care o tradeaza

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 20 oct 2020, 05:45

Mintea feminina face parte din categoria misterelor neelucidate in totalitate inca de barbati, cel putin pana in momentul de fata. In cele din urma cel mai bine pastrat secret al femeilor a fost dezvaluit de oamenii de stiinta, acestia sustin ca totul se vede in ochi.

Un nou studiu a analizat cum si unde se uita o femeie dupa ce a intrat in contact vizual cu un barbat si s-a constatat ca de aici se poate vedea clar daca aceasta este atrsa de el sau dimpotriva. Ce se intampla in primele 45 de secunde dupa ce doua persoane de sex opus se intalnesc face ca totul sa fie clar atunci cand vone vorba de o posibila relatie.


Astfel daca o femeie se uita in jos si apoi isi misca privirea catre podea, aproape sigur inseamna ca ea este atrasa de persoana respectiva. Acest lucru se traduce prin verificarea emotiilor interioare, mai pe scurt, il place pe barbatul respectiv, dar incearca sa-si dea seama cat de mult.

Daca o femeie se uita in alta parte timp de 45 de secunde si apoi se uita direct in ochii barbatului inseamna ca se este interesata de o posibila relatie si se gandeste daca este un partener potrivit.
Dar, desigur, nu de fiecare data se intampla ca atunci cand doua persoane se intalnesc sa se placa din prima., drept urmare trebuie sa stim si care este reactia in cazul unui refuz.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/pp1-590683791a76d8ffc8d369751b64effd.jpg
Daca, dupa ce se uita in ochii barbatului isi arunca privirea peste capul lui inseamna ca efortul sau intalnirea nu este asa cum ar trebuie sa fie, iar persoana respectiva nu este atrasa de barbatul respectiv.


Studiul domnului Campbell a mai scos la suprafata si faptul ca femeile dau si altfel de semnale de care barbatii care isi doresc sa le cucereasca ar trebui sa tina cont. Fie ca este dreptace sau stangace, aceasta isi va folosi incheietura mainii dominante inspre barbat, daca aceasta il place. De asemenea, in cazul in care ea isi atinge parul, clar este atrasa de persoana respectiva si daca se mai si joaca cu parul totul este foarte limpede.