Verdeturile, buchet de vitamine pentru organism! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 15 iul 2022, 23:50

La cat de benefice sunt verdeturile de primavara pentru sanatate, mai c-ar trebui sa ne facem rezerve pentru tot anul!

E destul sa ne gandim la traditionalele urzici sau la spanac si e de-ajuns! Acestea combat anemia, ne scapa de constipatie, ba chiar reduc si tusea. "La prima vedere, un buchet cu verdeata. Dar nu e deloc asa. Daca analizam ce spun medici, este si un buchet cu vitamine. Eu va spun, insa, ca este mai mult de-atat! Avem un buchet cu gust. Si ca sa va faceti o idee, ganditi la spanacul prajit, urzicile cu mamaliga sau la ciorba cu loboda."


Cu un continut mare de calciu, fier, acid folic si alte vitamine, verdeturile devin adevarate tratamente naturiste pentru sanatatea noastra. Totul este sa stim cum sa le gatim.

Si cum primavara a venit, verdeturile au umplut tarabele din piete iar preturile sunt pentru orice buzunar. De la 50 de bani legatura de loboda, stevie sau leurda pana la 5 lei kilogramul de spanac. Ramane doar sa alegem verdeturile care ne plac si modul de preparare

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.