Cei doi frati folosesc zecile de legume pe care le cumpara intr-un mod complet diferit, pe post de instrumente muzicale. Ideea le-a venit in urma cu doi ani. Fratii traiesc si lucreaza intr-un apartament din Beijing, unde transforma legumele.
Astfel, un cartof devine o ocarina, tulpina de bambus devine un flaut iar morcovii scobiti devin naiuri. Repertoriul lor este variat, de la muzica chinezeasca traditionala pana la melodii western.
Cei doi frati au aparut la numeroase show-uri de televiziune din China, unde au primit sume intre 4.800 si 7.900 de dolari pentru prestatiile lor.
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12
Fiecare spectacol necesita un set nou de instrumente.
"Daca apa din legume se evapora atunci sunetele vor avea o tonalitate mai inalta, care nu se potriveste cu linia melodica. De aceea alegem legume cu un continut cat mai ridicat de apa. De asemenea, legumele trebuie sa fie tari si solide. Nu putem folosi legume vechi de cateva zile, pentru ca sunt prea moi", subliniaza Nan Weidong.