Dimitris Trompos a pierdut tot din dragoste pentru Simona Dichiseanu! Detalii SOCANTE despre "casnicia" lor

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 20 oct 2020, 01:35

In platoul emisiunii "CanCan TV" a venit grecul Dimitris Tompros, mai exact barbatul despre care Simona Dichiseanu ca este sotul ei.

Inca de la prima intalnire Dimitris a simtit sa fie sincer cu Simona, mai mult si a marturist ca atunci cand s-au cunoscut. "I-am trimis Simonei mai bine de 14.000 de euro in ultimele luni, pentru plata chiriei si a altor cheltuieli". Ultima data cand am vorbit cu Simona a fost de ziua de nastere a mamei sale cand i-am trimis masei sale un mesaj si aceasta ultima data cand am vorbit cu ea.
Inainte de asta mi-a zis ca ar fi mai bine sa o terminam, sa o lasa in pace sa faca ceva pe cont propriu.

Acesta a spus ca pentru el a fost dragoste la prima vedere, dar nu stie daca si pentru ea." La inceputul lui mai a venit in Grecia si a stat cu mine timp de trei luni mai, iunie si iulie. Cateodata nu-ti poti explica sentimentele, ele sunt greu de explicat in cuvinte singurul lucru simplu pentru mine este sa nu explic.
Eu am facut tot ce am facut pentru ca asta am simtit".


"Am decis sa-mi vad vand compania si sa-mi inchiriez casele. Mi-am lasat parintii sa moara singuri. Simona mi-a cerut un inel de logodna. Ea are 44 de ani acum, dar este o persoana care nu a muncit niciodata pana acum si nu are nicio idee despre cat este de dificil sa faci bani, asa ca i-am cerut timp sa vad ce rezolv cu compania mea.
Ea mi-a acordat timp facand presiuni.In Romania am inchiriat o casa cand Simona a plecat din Grecia am intrebat-o unde o sa locuim, deci a trebuit sa inchiriem un apartament, mi-a spus ca chiria este de 450 de euro, apartament unde a stat doar o saptamana. Nu am luat banii inapoi si a gasit o casa cu o gradina pentru care am platit in avans sase luni cate 550 de euro pe luna"
, a declarat Dimitris Tompros.

Aceasta a continuat povestea uluitoare spunand: "Simona a stiut ca am probleme financiare.
Eu am luat niste bani compania mea si am imprumutat bani de la prieteni pentru Simona, bani pe care trebuie sa-i dau inapoi. Cheltuiam mai mult de 2000 de euro pe luna cu Simona. Ea este foarte tacuta in legatura cu situatia finaciara, ea isi face singura hainele, ea nu mi-a cerut bani. Cadourile pe care i le-am facut Simonei au foste foarte putine si nu scumpe pentru ca nu-mi permiteam.
Simona m-a lasat"
, a mai spus barbatul despre care se credea ca este sotul Simonei Dichiseanu.

Acesta a mai povestit ca pe data de 22 februarie a avut un accident de masina si in acea zi Simona nu a vrut sa-i raspunda la telefon, drept pentru care Dimitris i-a povestit Ioanei ce a patit si a rugat-o sa-i trasmita si fostei doamne Dichiseanu ca se simte bine.
A doua zi cand a vorbit cu Simona aceasta a tipat la el si i-a zis ca nu are nevoie sa auda decat vesti pozitive si i-a inchis in cele din urma telefonul.

"Dupa toate acestea eu tot o iubesc, dar asta nu inseamna ca ii cersesc dragostea, a puctat in final Dimitris