STIREA ZILEI: Sud-estul tarii amenintat de inundatii. Ce se poate face pentru a evita un dezastru? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 20 oct 2020, 01:30

Topirea brusca a zapezii si temperaturile tot mai ridicate ar putea acoperi de ape sud estul tarii.

Din calea prapadului, nu poti fugi, iar oamenii stiu asta foarte bine. Si-au sapat, cum au putut, transee pe langa casa, au indepartat zapada cat au putut. Zapada, insa, s-a intarit foarte tare. In momentul in care soarele va topi aceasta zapada in mod natural, ea se va scurge, sub forma unor siroaie, la temelia caselor. Rezistenta locuintei este pusa in pericol. Situatia in care se afla satenii dintr-o comuna buzoiana e de necrezut! In Gavanesti se munceste la deszapezire, la mai bine de doua saptamani dupa ce s-a oprit viscolul si ninsoarea.
Toata zapada asta este impinsa catre camp.

Zapada inca e, pe alocuri, cat casa de mare. Cine-i ajuta pe oameni!? Firme private, oameni de bine, de la Drumuri ori de la Consiliile Locale s-au saturat sa astepte un semn. Apa va balti, cu siguranta, in sute de gospodarii, iar oamenii se vor lupta s-o scoata de prin beciuri si din case. Mai grava este situatia celor se afla in calea vadurilor de ape curgatoare.


 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.