12 morti si 20 de raniti in urma unor raiduri aeriene in Fasia Gaza

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 20 oct 2020, 00:25

12 persoane au fost ucise si alte 20 au fost ranite in urma unor raiduri aeriene ale Israelului in Fasia Gaza, care au inceput sambata dimineata, conform Mediafax.

Cel putin patru israelieni au fost raniti dain cauza tirurilor de proiectile provenite din Gaza in sectorul Eshkol din sudul Israelului.n40 de rachete si obuze "de toate felurile" au lovit au lovit Israelul, sustine armata israeliana provenienta acestora fiind din enclava palestiniana.

Aceasta a fost cel mai sangeros atac, cel putin din octombrie 2011 atunci cand au avut loc primele confruntari. Al doilea raid a avut loc in estul orasului Gaza, unde trei luptatori ai Brigazii Al-Qods au fost ucisi.
Alti sapte membri, inclusiv doi comandanti locali au fost ucisi ulterior, in timpul unor atacuri aeriene, conform Jihadului Islamic.

Cel putin 20 de persoane din Gaza, inclusiv un jurnalist palestinian al Ma`an, au fost ranite in timpul radurolor aeriene din timpul noptii de vineri spre sambata. Armata israeliana a confirmat ca au vizat "un membru important, Zuhair al-Qaïssi, si pe unul dintre consilierii sai, Mahmoud Hanani".

"Grupul (CRP) este responsabil de pregatirea unui atac terorist care urma sa aiba loc la Sinai, in zilele urmatoare", conform armatei israeliene.


Sursa: Mediafax

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.