Catalin Botezatu, indragostit. Oare la ce femeie viseaza? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:11

O noua bomba este pe cale sa explodeze in showbizz-ul autohton. Se pare ca designerul Catalin Botezatu are deja trasate caile iubirii. Nici nu banuiti la ce femeie viseaza.

Femeile nu rezista in fata lui Catalin Botezatu. Cad la picioarele lui ca secerate. Fetelor nu va mai agitati atat! Designerul are o alta sortita! Despre cine este vorba? Cum arata femeia care ar putea sa stea la bratul lui Bote, aflati in exclusivitate la Stirile Kanal D.

"Cred ca nu exista barbat din Romania sa nu fii avut un vise de orice fel cu Mihaela Radulescu, dar nu se stie niciodata", a declarat Bote.


Incredibil! Declaratiile lui Catalin Botezatu sunt sustinute si de Carmen Harra. Ce sa intelegem de aici? Ca pana in sarbatorile de Paste ii vom vedea pe Bote si pe Mihaela Radulescu impreuna?

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.