Nu stii unde sa mergi weekend-ul acesta? Vezi AICI ce am pregatit pentru tine!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:11

Pentru ca stim ca in fiecare saptamana astepti weekend-ul cu dor de duca, ne-am gandit sa-ti usuram viata si sa-ti facem noi programul! In fiecare vineri gasesti la noi recomandari de filme, petreceri, concerte si evenimente de tot felul pe care nu ai voie sa le ratezi!

Dupa o saptamana care a stat sub semnul feminitatii, ne pregatim pentru un weekend pe cinste, la fel de intens:-) Hai sa vedem ce avem de facut weekend-ul asta in Bucuresti!

Incepem seara de vineri cu un concert extraordinar sustinul de unul dintre cei mai mari admiratori ai femeilor- Stefan Banica Jr. Sub titulatura "Te iubesc, femeie!", concertul unplugged care va avea loc in aceasta seara, la Circul Globus, de la ora 19:00, va aduce in dar cele mai frumoase cantece de dragoste lansate de Stefan Banica de-a lungul
carierei. Pentru cei cu mai mult chef de zbantuiala, noi va recomandam sa mergeti asta seara in Sereno Club, de la ora 22:30, unde vor urca pe scena baietii de la Sarmalele Reci. Intrarea este libera! Tot vinerea asta, de la ora 22:00, doamnele si domnisoarele sunt asteptate in Club Bellagio pentru un show incendiar: baietii de la Taboo Boys vor incinge atomosfera si vor renunta la haine si inhibitii special pentru sexul frumos:-)


Deschidem seria petrecerilor de sambata seara cu un concert
in Club Trubite, de la ora 23:00. Vor canta si ne vor incanta cei de la Jukebox, o trupa cu state vechi in ceea ce priveste aparitiile din cluburile bucurestene. Club Bamboo le mai ofera doamnelor si domnisoarelor o sansa de a-si serba cum se cuvine ziua speciala de 8 martie. Unchained Woman Party incepe sambata asta de la ora 22:00.
Nici Biavati Cafe nu se abate de la sarbatorirea feminitatii si ne propune Biavati Girls Night Out, tot de la ora 22:00. La aceeasi ora sunteti bine veniti si in Barletto Club, unde doamnele si dominsoarele se vor bucura de shot-uri gratuite din partea casei:-)


Si uite asta s-a facut duminica! De cand n-ai mai vazut o piesa de teatru? Noroc ca avem de unde alege!:-) La ora 19:00, Teatrul Masca prezinta Comedia erorilor. Tot atunci, la Teatrul Foarte
Mic
, se joaca Hamlet- un exercitiu. La Teatrul Odeon puteti vedea Marchizul de Sade iar la Teatrul National de Opereta I. Dacian se joaca Romeo si Julieta.
Si daca simtiti nevoia sa va faceti remarcati pe o scena, va recomandam o seara distractiva de karaoke- fie in Arcade Cafe, de la ora 20:00, fie la Cafeneaua Actorilor, de la 21:00.


 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.