Un an de zile a filmat cate o secunda pe zi! Rezultatul: un clip de sase minute GENIAL! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 19 oct 2020, 23:30

Tu iti mai amintesti ce ai facu anul trecut? Ei bine, acesta intrebare si-a pus-o si Cesar Kuriyama, drept urmare el a filmat cate o secunda din fiecare zi a anului trecut.

Clipurile incep cu ziua in care barbatul implinea 30 de ani si totul a fost montat intr-un clip de sase minute, care a facut in scurt timp senzatie pe internet. Acest video acopera toate evenimentele ce au schimbat lumea, dar cele banale din viata unei persoane normale de zi cu zi. Barbatul a fost atat de incantat de rezultat incat el intentioneaza sa faca acelasi lucru pentru tot restul vietii lui.


Kuriyama spune ca proiectul l-a determinat sa faca tot mai multe cu viata lui deoarece a petrecut doar cateva zile pe canapea. "Am inregistrat cate 1 secunda in fiecare zi pentru tot restul vietii... asta sunt eu la varsta de 30 de ani. Doi ani am economisit bani pentru  a fi in masura sa-mi iau un an liber de la munca. Si in tot acest an am facut numai lucruri pentru care nu am avut niciodata suficient timp liber...
am calatorit, m-am ocupat de proiectele mele si am stat cu familia"
, a declarat Cesar Kuriyama.

 

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.