Ion Preda, unul dintre cei impuscati in coafor, face marturisiri socante in exclusivitate! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 19 oct 2020, 23:10

Ion Preda, unul dintre supravietuitorii din coaforul groazei, a acceptat sa vorbeasca in exclusivitate pentru Draga mea prietena despre tragedia prin care a trecut pe 5 martie.

Ion Preda povesteste, afectat si inca in stare de soc despre tragedia de la coaforul groazei prin care a trecut si din care pentru cateva clipe bune nu stia daca va scapa cu viata. "Eu merg la acel coafor de 20 de ani sa ma tund la doamna Katy.

Eu nu cunosteam pe nimeni de acolo, nu se simtea nimic in aer, ca ar putea sa se intample ceva.
M-am asezat pe bancuta din spatele scaunelor sa astept pentru ca era cineva pe scaunul unde tundea doamna Katy. Am ajuns pe scaun sa ma tund si la un moment dat am auzit pe hol ca un zgomot de pocnitoare, apoi unca unul la interval foarte scurt si mi-am dat seama dupa miros ca e praf de pusca.

M-am trezit apoi cu acel domn cu pistolul indreptat la nivelul umarului spre mine sa traga, m-am ghemuit si a tras primul foc nimerindu-mi piciorul.
Am simtit o arsura puternica si apoi m-am baricadat cu scaunul gandindu-ma ca o sa traga si a doua oara. Doamna Katy era si ea ghemuita. Individul purta ochelari de soare. Dupa ce a iesit, m-am ridicat si am vazut doua femei zacand pe podea, impuscate si foarte ranita. A venit apoi SMURD-ul, insa au constatat decesul celor doua. Nu s-a mai putut face nimic. Pe mine m-am transportat la spitalul Elias, unde m-au operat si mi-au extras schijele pentru ca glontul a explodat in interior si s-a raspandit.
Nu au reusit sa imi inlature toate schijele, mai am cateva in interior pentru ca ar fi trebuit sa imi sectioneze tendonul. Probabil o sa raman cu un mic defect la mers. Insa multumesc lui Dumnezeu ca am supravietuit, ca familia a fos tzi si noapte langa mine. Nici acum nu imi pot reveni psihic."

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.