Povestea unui barbat care a reusit sa slabeasca 340 de kg. Uite ce a patit in urma acestei DIETE! FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 19 oct 2020, 22:05

Mike Hebranko s-a nascut in anul 1954 in Brooklyn si toata viata s-a luptat cu kilogramele in plus. Acesta inca de la varsta de 16 ani cantarea 160 de kilograme.

Problema a fost ca el nu s-a oprit din ingrasare, ci a continuat sa acumuleze kilograme in plus, astfel incat  in 15 ani a ajuns sa cantareasca 430 de kilograme. Cu toate acestea in anul 1989 a inceput o dieta drastica in urma careia a dat jos 3/4 din greutatea lui ajung in cele din urma la 90 de kilograme.

O perioada indelungata a calatorit prin lume unde a impartasit povestea in ideea ca si alte persoane ce au de infruntat situatii similare sa vada ca se poate.
Fericirea pentru Mike nu a tinut mult deoarece acesta in scurt timp s-a ingrasat la loc. Urmareste o galerie foto din care poti vedea cat de mult s-a ingrasat, cat de mult a slabit si cum a ajuns sa arate acum, din nou.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.