Monica Gabor iubeste 110% si este insarcinata 80%! Amanunte INCENDIARE

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:13

Monica a venit din nou in platoul emisiunii "CanCan TV" si a povestit cum a fost la tribunal, mai exact cum a decurs procesul pentru custodia fiicei sale si intalnirea cu fostul sot, Irinel Columbeanu.

"A vrut sa-mi daruiasca un buchet de flori, dar nu m-am bucurat foarte mult de ele ca le-am dat unei femei de serviciu. Am stat 14 ore la tribunal si m-am impresionat foarte mult judecatorii. S-a incercat intr-un fel tergiversarea dosarului si nu va fi o problema sa demonstrez ca am venituri. Ni s-a dat un termen intermediar. Irinel a evitat orice contact vizual cu mine si interpretati dumneavoastra acest gest.
Aceasta este firea lucrurilor, sa stea cu mama ei pentru ca Irinel este un om de afaceri de succes si este foarte ocupat. Imi place sa cred ca in acest timp  Irina petrece mult mai mult timp cu tatal ei, asa cum este normal, macar acum"
, a spus Monica Columbeanu.

Pe tot parcursul emisiunii aceasta a tinut sa povesteasca cum a fost casnicia ei cu Irinel, dar si cat de mult isi doreste ca fiica ei sa aiba si mama, dar si tata.
Ea a precizat de nenumarate ori ca isi doreste ca Irina sa creasca alaturi de ambii parinti, iar ca acest lucru sa devina posibil ar fi in stare sa renunte si la America.

"Am spus ca am toate simptomele cum ca as fi insarcinata, dar deocamdata nu am facut niciun test deoarece vreau sa ne bucuram de acest moment impreuna"
, a dezvaluit in PREMIERA Monica Columbeanu." Mr.
Pink
ma considera iubirea vietii lui, el imi spune ca un paradox poate pentru noi, dar pentru cultura lui nu: <>"
.

"Da este adevarat, eu chiar am simptome. Sunt sigura in proportie de 80% ca sunt insarcinata, iar zilele care trec imi confirma banuiala"
, a zis Moni despre presupunerea ei ca este insarcinata.

"Despre morti numai de bine"
, atat a reusit Monica sa spuna despre Dinu Damaschin, cel care sustinea ca a avut grija de ea in perioada c>".

"Da este adevarat, eu chiar am simptome.
Sunt sigura in proportie de 80% ca sunt insarcinata, iar zilele care trec imi confirma banuiala"
, a zis Moni despre presupunerea ei ca este insarcinata.

"Despre morti numai de bine"
, atat a reusit Monica sa spuna despre Dinu Damaschin, cel care sustinea ca a avut grija de ea in perioada cand locuia in Bacau.