Nu este plina de CELULITA, dar s-a facut de ras cand s-a imbracat in costum de baie! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:13

Taylor Swift este nascut pe 13 decembrie 1989 si este o indragita cantareata de pop-country din Statele Unite ale Americii. In ciuda varstei aceasta revista "Forbes" a clasat-o pe locul 69 in clasamentul cu cele mai mari venituri din 2009, dupa ce a castigat 18 milioane de dolari.

Cu toate ca vedeta este tanara si are un corp armonios se poate observa din galeria foto de mai jos ca este destul de complexata. Acesat ar trebui sa fie presupusa explicatie pentru alegerea nepotrivita a costumului de baie.

Ea nu este urata, dar acel costum o imbatraneste si nu ii evidentiaza absolut deloc formele corpului, chiar daca bustul vedetei nu este punctul ei forte. Insa s-ar fi gasit solutii care sa o avantajeze din toate punctele de vedere si care sa nu o imbatraneasca.


Nu-ti vine sa crezi? Vezi galerie foto atasata mai jos si poti vedea ce inseamna sa-ti alegi un costum de baie nepotrivit.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.