Gabi Lunca, povestea emotionanta a unei artiste VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:13

A fost cel mai cumplit moment din viata artistei Gabi Lunca.

Tot universul ei s-a cutremurat cand a aflat ca sufera de cancer la san, dar nu si-a pierdut speranta. Increderea in Dumnezeu si dorinta de a invinge au readus-o la liman pe doamna muzicii lautaresti. Nu a fost usor, mai ales ca in urma operatiei artista a ramas fara un san.

Acum priveste cu durere in urma si nici nu-i vine sa creada ca au trecut, deja, trei ani de la acele clipe de cosmar.
Dar sa incepem cu inceputul povestii. La 12 ani Gabi Lunca ii innebunea cu vocea ei pe vecinii din satul natal. Pe langa vecini, Gabi l-a impresionat si pe tatal sau, lautar de meserie care a ramas uimit de talentul fiicei sale

Nu a trecut mult si la varsta de 17 ani, Gabi Lunca a inregistrat primele sale melodii, cantece care i-au adus faima si totodata bani. Si a continuat sa cante muzica lautareasca pana in 1992, cand si-a dorit foarte mult un copil si...


O trecere care i-a marcat viata artistei si i-a adus numai impliniri. O data prin cei patru copii pe care i-a avut, dar si prin alte realizari care i-au umplut sufletul de multumire.

La cei 74 de ani Gabi Lunca isi aminteste cu drag de sotul sau, Ion Onoriu, cu care a impartit si bune si rele mai bine de trei decenii.Numai ca, Dumnezeu l-a luat de langa ea prea devreme.


Si pentru ca a avut parte de o viata de poveste. Gabi Lunca si-a asternut toate amintirile in paginile unei carti pe care i-a dedicat-o sotului sau.





 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.