Simona Florescu scoasa la o shaorma de cea mai buna voce a Turciei!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:13

Simona Dichiseanu, o femeie frumoasa care poate avea inima oricui a venit in studioul emisiunii "CanCan TV" unde a aparut cu o shaorma, dupa ce a fost surprinsa de paparazzi ca a luat cina in oras alaturi de alt barbat decat sotul grec.

Bineinteles, ea nu a venit singura, ci insotita de amicul care a indraznit sa o mearga cu ea shaorma, in ciuda faptului ca ea este o femeie casatorita, cel putin aparent.

Desigur, ea a sustinut pe tot parcursul emisiuni ca nu are nicio legatura cu barbatul care a insotit-o in oras si ca ii este fidela sotului ei. Mai presus de atat ea a precizat de nenumarate ori ca nu-i place shaorma si ca a mancat in acea seara o doar salata.
Tine foarte mult la silueta si de aceea este foarte atenta la ce si cat mananca.

Cei doi au spus ca lucreaza la un proiect muzical impreuna, iar barbatul este de fapt un jurnalist cunoscut in Turcia, care are o pasiune pentru muzica. In direct a intrat si sotia barbatului respectiv, Mariana Demirel care a spus: "Il cunoscut atat pe bine pe sotul meu, iar in primul rand am incredere in mine dupa care am incredere in el si m-am supara foarte tare sa descopr ca umbla cu o femeie care nu arata bine.
Daca in opt ani nu l-am prins spre ca si in cei ce urmeaza sa nu se intample nimic".



 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.