PROGNOZA METEO: Primavara se lasa asteptata! Afla cum va fi vremea marti si miercuri

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:15

Primavara a venit din punct de vedere calendaristic, insa vremea frumoasa intarzie sa apara. Astfel, marti, in tara se vor semnala innorari, iar pe arii restranse ninsori, ziua inn nordul si nord-estul tarii, iar spre seara si noaptea indeosebi in regiunile centrale si sud-estice.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre-2 si 8 grade, iar cele minime intre -10 si 0 grade, mai mici in nordul teritoriului si in depresiuni. In Bucuresti cerul va fi variabil si noaptea vor fi conditii de ninsoare cand vantul va deveni moderat. Miercuri vremea se anunta rece. Se vor inregistra innorari in special in sud si la munte, iar aici pe arii restranse va ninge slab.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 si 5 grade, iar cele minime, intre -14 si -4 grade, cele mai scazute valori vor fi in estul Transilvaniei unde in jonele joase vor fi
conditii de ceata.

Sursa: Mediafax.ro

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.