Elena Gheorghe: "Cred ca alaptatul m-a ajutoate mult sa-mi recapat silueta" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:15

Este una dintre cele mai sexi mamici-vedeta de pe la noi! Fericita de ea! Elena Gheorghe arata fantastic!

Daca n-ai stiI, ai putea baga mana in foc in timp ce-ai sustine cu tarie ca “bucatica” asta n-a dat NICIODATA nastere unui copil. Ah… si peste toate astea… are si voce. S-o ascultam, deci. Are abdomenul plat, sanii extrem de bine “desenati” si-un zambet de milioane… de dolari! Cu siguranta nu arata precum una bucata proaspata mamica tipica... N-a pierdut nici macar un gram de sex appeal dupa ce, acum doua luni, l-a adus pe lume pe Nicholas.
Culmea e ca nici n-a muncit pe branci pentru look-ul asta!

Ce-i drept, am aflat si noi – din trei surse sigure – ca nu-i deloc o joaca de copil… sa cresti un copil. Daca te incapatanezi sa faci totul cu manutzele tale, caloriile dispar ca prin minune. Cornel, cealalta jumatate din intreg, n-a facut un pas in spate la vederea bebelusului. Si-a suflecat manecile si s-a pus pe treaba!

Imediat dupa sarbatorile pascale, urmeaza botezul micutului Nicholas… si apoi nunta celor doi parinti! Elena si Cornel vor un ospat fastuos, asa ca viitoarea mireasa are palpitatii
inca de pe acum. Culmea perfectiunii – din punctul nostru de vedere – ar fi atinsa daca in noapte nuntii, Elena Gheorghe si-ar mai implini un vis… acela de a ramane DIN NOU insarcinata!