Vezi cele mai socanteIPOSTAZE in care au pozat vedetelor! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:15

Prima duduie care a reusit sa scoata pe piata niste fotografii care sa ne socheze - daca mai era posibil - este Oana “spune-NU-vrajitoarelor” Zavoranu.

Focoasa bruneta nu a stat prea mult pe ganduri… I s-a parut “very cool” sa se lase “blitz-uita” cu crucea intre sani. Fiecare cu fetisurile sale- daca e sa ne intrebati pe noi. Iar despre Querida nu s-a putut spune niciodata ca ar considera decenta o virtute. Pentru ca tabloul sa fie si semnat, Oana a imprumutat si-un machiaj gotic, plus alte cateva lucrusoare folositoare la exorcizare. Una peste alta… draga noastra papusa Chuckie… ASA NU! 

O alta vedeta – din alta categorie, ce-i drept – dar care ne-a uimit la fel de tare printr-un pictorial este… Andreea Esca.
Numai ca, spre deosebire de “fata cu vrajitoarele”, Andreea cea insarcinata si dezbracata ne-a surprins in mod placut. Prezentatoarea a fost prima femeie din Romania care a aparut pe coperta vreunei reviste in aceasta ipostaza. Esca s-a lasat fotografiata alaturi de fetita ei, Alexia Margot. Desi purta in pantece cel de-al doilea copil al sau, vedeta nu s-a sfiit sa ni se infatiseze aproape goala. “Buna seara Romania, bine ai venit la Stirile pe dezbracatelea!”

Poate ca Andreea Esca s-a inspirat de la Demi Moore.
Fosta sotie a lui Ashton Kutcher a fost CHIAR PRIMA insarcinata celebra care a pozat pentru o revista. Fotografiile din 1991, de pe coperta Vanity Fair, au facut istorie la Hollywood. De atunci si pana astazi multe sunt starletele care au imprumutat ideea. Demi chiar declara, in 2008, ca faimoasele imagini fara precedent nici macar nu fusesera destinate publicului, ci erau menite a fi vizionate de catre membri familiei. Asta da succes neasteptat!

De la insarcinate si goale ne mutam la hipioti si naturali… suta la suta! Imaginea pe care tocmai o vizionati a avut proprietatea de a lasa
intreaga lume cu gura cascata, la momentul aparitiei. Protagonistii sunt John Lennon, faimosul fondator al trupei Beatles, si excentrica lui sotie, Yoko Ono. Cei doi si-au dorit o coperta cu totul si cu totul speciala pentru albumul lor din 1968. Asa ca, adepti ai libertinismului hipiot fiind, au pozat complet dezbracati si… naturali 100%!

Alte fotografii care au frapat Hollywoodul, sunt cele care o infatiseaza pe fosta doamna Kennedy, supranumita si “Papusa Americii”, dat fiind faptul ca deborda de eleganta si stil.
Jackie a fost surprinsa de paparazzi, in 1971, pe o insula din Grecia, complet “decojita” de vesminte. Ulterior, imaginile au facut deliciul “cititorilor” unei reviste pentru barbati din Italia, dar nici mass-media din Statele Unite nu s-au lasat mai prejos. Bineinteles ca editiile cu pricina au realizat incasari record.



 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.