Ben Affleck si Jennifer Garner, parinti fericiti pentru a treia oara VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:15

Bucurie mare pentru Ben Affleck si Jennifer Garner, care au devenit in aceasta saptamana parinti pentru a treia oara. Dupa ce-a nascut doua fete, era si timpul ca Jennifer sa-i ofere lui Ben un baietel.

Nasterea a fost tinuta la secret, departe de paparazzi si de camerele lor. Bebelusul de sex masculin a aparut pe lume la trei ani distanta de Seraphina, fiica cea mica a cuplului. Prima fetita, Violet, s-a nascut in urma cu sase ani. Cel mic n-a primit inca un nume, dar surorile lui cauta cu infrigurare variante prin cartile Disney. Asa ca bebeul s-ar putea trezi strigat Mickey Mouse, Goofy sau Pluto.
Cat despre fericitii parinti... acestia par la fel de indragostiti, unul de celalalt, ca-n prima zi... ceea ce le dorim pana la adanci batraneti!

Nasterea a fost tinuta la secret, departe de paparazzi si de camerele lor. Bebelusul de sex masculin a aparut pe lume la trei ani distanta de Seraphina, fiica cea mica a cuplului. Prima fetita, Violet, s-a nascut in urma cu sase ani. Cel mic n-a primit inca un nume, dar surorile lui cauta cu infrigurare variante prin cartile Disney.
Asa ca bebeul s-ar putea trezi strigat Mickey Mouse, Goofy sau Pluto. Cat despre fericitii parinti... acestia par la fel de indragostiti, unul de celalalt, ca-n prima zi... ceea ce le dorim pana la adanci batraneti!




 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.