Ai accepta ca sotia sa faca videochat pentru a mari bugetul familiei? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:16

Sotii Gigi si Mariana Neacsu au apelat la sprijinul lui Ernest pentru a-i face un bine fiului lor, Marian. Acesta este casatorit de mai bine de 11 ani cu Monica. Cei doi au impreuna o fetita.

Marian si Monica nu se mai inteleg in ultima vreme. Certurile au inceput sa apara de cand in casa celor doi si-a facut aparitia si sora mai mica a Monicai. Tanara este studenta si obisnuieste sa se bage in casnicia Monicai si a lui Marian.

Sotii Neacsu sunt ingrijorati ca fiul lor este foarte tensionat din cauza problemelor conjugale. Desi castiga bine, Monica pretinde ca are nevoie de mai multi bani.
Nimic nu pare sa o multumeasca.

Din acest motiv parintii lui Marian vor sa stie ce este in neregula cu nora lor. Ce nu ii convine la baiatul lor?

Investigatia detectivilor a dezvaluit, asa cum spusesera si sotii Neacsu ca Monica, intr-adevar isi dorea o situatie mai buna. Voia bani multi intr-un timp scurt. Solutia salvatoarea a gasit-o in propunerea surorii sale mai mici de a se apuca de videochat.


Ancheta a surprins-o pe Monica acceptand si intalniri cu barbati necunoscuti, mai in varsta, tot pentru bani.

La confruntarea cu familia ei, Monica a recunoscut ca a facut videochat. Femeia nu a considerat ca isi inseala, astfel, sotul.

Marian a fost foarte dezamagit de atitudinea sotiei sale. Nu numai ca nu a vrut sa o ierte, dar i-a cerut sa paraseasca domiciliul conjugal.