De Martisor, Kanal D sarbatoreste 5 ani de succes!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:17

In urma cu cinci ani, la inceput de primavara Gabriela Cristea Toader adresa telespectatorilor din Romania primul salut din partea noii televiziuni Kanal D.

Din 1 martie 2007 si pana in prezent postul de televiziune Kanal D a crescut, s-a adaptat, a evoluat si s-a maturizat, impunandu-se pe piata ca un concurent puternic pentru jucatorii cu traditie. La aniversarea celor cinci ani, publicul Kanal D spune in cor “Imi place”, iar acest lucru este confirmat de la an la an de numarul din ce in ce mai mare de telespectatori ai postului. Kanal D a ajuns pe pozitia a treia in topul televiziunilor din Romania in cei cinci ani de activitate schimband trenduri si aducand formate noi si de succes pe piata.


“Pe 1 Martie sarbatorim 5 ani de succes. 5 ani pentru care multumim telespectatorilor nostri dragi!” declara Clara Bomboe, Programming and Planning Director Kanal D.

In cei cinci ani de activitate, Kanal D a avut cea mai spectaculoasa si rapida crestere a unui post de televiziune din Romania. Cu o crestere de 9,2% in 2011 fata de anul precedent, Kanal D are in prezent o cota de piata de 5,8%, ceea ce a pozitionat statia pe locul trei al televiziunilor din Romania.


/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/tabel-1-353c4df1647af4ab2de0949faf36ad67.JPG
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/tabel-2-3d7fc60055c60af892aafb36699839cb.JPG
Kanal D a atins aceasta performanta datorita perseverentei si dorintei de succes care caracterizeaza echipa dar si ca urmare a unor programe care au facut istorie si au revolutionat piata de televiziune precum Serialele Turcesti, “Stirile Kanal D”, “Drept la tinta”, “Cancan TV”, “Nunta cu Surprize” si “Vrei sa fii Milionar”.

“Tinand cont de ceea ce isi doreste telespectatorul, in conformitate cu cercetarile de piata, am urmarit ca intotdeauna sa-i oferim programele de care el are nevoie.
Flexibilitatea in abordarea telespectatorului face parte din reteta de succes Kanal D, pe langa grija pentru calitatea programelor si diversitatea produselor de televiziune.” continua Clara Bomboe, Programming and Planning Director Kanal D.

“Martisorul din acest an este parca mai frumos ca niciodata deoarece sarbatorim de pe podium cei cinci ani de activitate. Multumim publicului ca ne-a oferit acest martisor si pentru ei vom face ca ziua de 1 martie sa fie una speciala si plina de emotie.
Este o zi a bilantului dar si a promisiunilor, o continuare a povestii noastre de succes.”, ne declara Gabriela Cristea Toader, prezentatoarea emisiunii “Draga mea prietena”.

Kanal D isi sarbatoreste cea de-a cincea aniversare prin editii speciale. “Draga mea prietena” si “Te vreau langa mine” si-au asteptat invitatii si telespectatorii cu surprize primavaratice pe placul tuturor. Distractia a continuat in emisiunea “Drept la tinta” unde Madalin Ionescu este gazda reuniunii de familie Kanal D.


“Emisiunea aniversara de Martisor este o reuniune de familie. Am pregatit imagini inedite cu vedetele Kanal D, am depanat amintiri si ne-am bucurat impreuna de succesul obtinut prin munca celor cinci ani. Dorim prin tot ceea ce facem sa multimim telespectatorilor care sunt si au fost alaturi de noi in toti acesti ani.”, declara Madalin Ionescu, moderatorul emisiunii “Drept la Tinta”.

Stirile Kanal D imbraca si ele haina de gala de la ora 19:00 cu informatii inedite, in stil tipic Kanal D, prezentate de Christian Sabbagh.


Atmosfera aniversara este prezenta in toate programele postului Kanal D din 1 Martie iar Virgil Iantu promite de la ora 20:00 o editie de zile mari a emisiunii “Vrei sa fii milionar”. Dupa ce in editiile precedente Virgil Iantu a fost impresionat de un tanar de 22 de ani care a ajuns sa castige suma de 50.000 lei, asteptarile sale de la concurenti sunt din ce in ce mai mari, iar acestia par sa nu-l dezamageasca.

Seara de 1 martie se incheie la Kanal D cu o petrecere in stilul Cancan TV. Andreea Mantea si Adrian Artene sunt pusi pe glume si le vor face telespectatorilor pe plac de Martisor.



 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.