Socant! A murit in drum spre audieri VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 19 oct 2020, 16:35

Un functionar de la Evidenta Populatiei a murit subit. Barbatul a aflat ca departamentul pe care il conduce este implicat in dosarul vanzarilor de cetatenie.

Functionarul a facut infarct cand a auzit ca este chemat la audieri. Mai multi subalterni de-ai sai erau acuzati de luare de mita.

Barbatul se pregatea sa plece la Parchet acolo unde angajatii lui erau audiati. Nici macar n-a mai apucat sa iasa din casa. Inima i-a cedat, iar medicii nu au mai putut face nimic.

Sotia functionaruluii a avut si ea nevoie de interventia medicilor. I s-a facut rau cand a vazut ca barbatul sau a murit.


Si alte persoane ar putea fi implicate in dosarul vanzarilor de cetatenie. 50 de angajati ai Serviciilor Pasapoarte, Imigrari si Acordarea Cetateniei au fost adusi de procurorii DNA la audieri.

Ei sunt acuzati ca au luat pana la 1000 de euro mita pentru a elibera pasapoarte fara ca titularii sa se prezinte macar la ghiseu.

Seful de la Evidenta Populatiei din sectorul 1 nu avea nicio calitate in acest dosar.
Nu a fost pus sub acuzare si nici chemat in calitate de martor. Trebuia, insa, sa se prezinte la audieri dupa ce a fost anuntat ca doi dintre subalternii sai sunt pusi sub acuzare.

Procurorii au efectuat 32 de perchezitii la mai multe adrese din Bucuresti si Ilfov. Practic, anchetatorii vizeaza un grup de persoane din structurile statului care ar fi inlesnit obtinerea cetateniei romane pentru mai multi moldoveni.

 

Taguri: