Jennifer Lopez isi arata corpul intr-un pictorial extrem de sexy

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 16 nov 2020, 08:40

Jennifer Lopez si-a aratat latura androgina in cel mai recent numar al revistei V undea pozat pe jumatate goala cu manusi de box.

Cantareata, actrita, dansatoare si jurata la American Idol vorbeste deschis despre relatia cu fostul ei sot, marc Anthony si despre faptul ca se considera in continuare “Jenny From the Block.”

“Ma face sa ma simt puternica, spune J.Lo despre sedinta foto pentru V Magazine, realizata de Mario Testino. Stiu cum sa lupt, a adaugat ea. Pot sa iau multi pumni, insa rezist.

Acelasi lucru se poate spune si despre viata ei privata, care este monitorizata pas cu pas de la despartirea de sotul ei Marc Anthony din vara trecuta.
Insa parintii gemenilor Max si Emme si vad de viata lor si sunt nerabdatori sa vada noile provocari ale vietii care ii va implica cu sigurant aunul in viata celuilalt.

“Suntem parinti si prieteni in primul rand”, spune Jennifer despre relatia cu Marc.



 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.