Delia Matache, ceruta de sotie in Thailanda!Uite cum se alinta cei doi iubiti

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 19 oct 2020, 15:55

Delia Matache a fost ceruta de nevasta in Thailanda,iar iubitul ei,Razvan a planuit totul in detaliu.

Delia povesteste despre vacanta de o luna petrecuta in Asia. Artista a fost in Vietnam, Laos, Cambodgia si Thailanda. In ultima destinatie, ea a si fost ceruta de sotie de Razvan, iubitul ei care i-a facut surpriza de a-i cumpara o piatra pretioasa care a asteptat-o la intoarcerea in Romania.

Inelul nu este gata inca, este in stadiu de proiect. M-a cerut in ultima zi, pe o insula in apa.
Despre copii, Delia spune ca inca nu e pregatita. Aveam de facut o excursie, care a trebuit sa o scurtam din cauza ca trebuia sa ma intorc la un concert. Era locul nostru preferat acolo si din acest motiv m-a cerut de nevasta"

"Eu obisnuiam sa merg prin piete si sa gust de pe tarabe. Si la un moment dat am gustat ceva si am paralizat de la gat in jos.
M-am dus inapoi la tanti si i-am spus ca am mancat de acolo si ea mi-a zis ca: No good. Nici acum nu stiu ce am mancat" Cei doi se iubesc foarte mult si se alinta Zbanghi. El imi zice mie asa si eu i-am intors-o. Vine de la zbanghie.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.