N-o sa-ti vina sa crezi ce tatuaje si-au facut unii! FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:18

In mod clar fiecare persoana are gusturi diferite si aici nimeni nu poate comenta acest aspect, dar este destul de ciudat sa gresesti atunci cand iti alegi un model de tatuaj.

Ce se poate intampla daca alegi sa-ti faci un tatuaj bizar. Ei bine, cu siguranta nu va fi atat de placut pentru dumnevoastra sa starniti de fiecare data zambetele s persoanelor din jur.

Un alt aspect important de care trebuie tinut cont este faptul ca un tatuaj oadat facut este foarte dificil de indepartat. Modalitati exista, insa sunt extrem de dureroase, iar rezultatul nu va fi pe masura asteptatiril pentru ca pielea unde a fost facut tatuajul respectiv nu-si va reveni in totalitate.


In galeria foto de mai jos poti vedea o serie de tatuaje de-a dreptul neinspirate care ori iti vor starni mila ori te vor face sa razi in hohote.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.