Cele mai luxoase petreceri dupa Oscar au atras starurile ca un magnet GALERIE FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 19 oct 2020, 15:30

Se stie ca dupa decernarea premiilor Oscar, vedetele castigatoare sau nu au parte de petreceri care mai de care mai luxoase.

Gala premiilor Oscar a stralucit din toate punctele de vedere. Insa frenezia lor nu s-a oprit doar la decernare ci a continuat cu cele mai luxoase petreceri unde au fost invitate vedete una si una.

Daca unele staruri au optat pentru Governor;s Ball, petrecerea oficiala de dupa Oscar, altele au incins atmosfera la la petrecerea oferita de Vanity fair sau de elton John sau Madonna.

La toate aceste petreceri vedetele si-au facut aparitia in rochii care mai de care mai ravisante si accesorizate cu bijuterii pretioase.
Fotografii au surprins faimosii actori relaxandu-se, amuzandu-s esi inchinand cate o cupa de sampaniei in numele castigatorilor.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.