Dezvaluiri socante in cazul procurorului care a luat mita de la vrajitoare VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 aug 2021, 19:25

Max Balasescu este acuzat intr-un dosar de coruptie si luare de mita. Pe langa numele lui, in interceptarile politiei apare si cel al Oanei Zavoranu si al sotiei procurorului.

Mare tam tam s-a mai facut despre inselatoria careia i-a cazut victima Oana Zavoranu. Dar, surpriza, tot ea apare si in dosarul in care procurorul Max Balasescu, cel ce le-a venit de hac vrajitoarelor, este acuzat de coruptie.

Numai ca, de data aceasta, Querrida nu mai este victima. Procurorii DNA sustin ca fostul magistrat ar fi fost prea familiar in discutiile pe care le-a avut cu denuntatorul si ca atunci cand se vorbea despre Oana Zavoranu cuvintele ar fi fost prea fara perdea.


"Cei doi s-au tutuit reciproc, au utilizat expresii obscene, au discutat despre viata intima a partii vatamate, Oana Zavoranu si a altor persoane implicate in dosarul vrajitoarelor, si-au dezvaluit anumite preferinte de natura sexuala si alte aspecte de ordin personal", se arata intr-un rechizitoriu.

Oana Zavoranu  e convinsa insa ca informatiile din rechizitoriu sunt departe de adevar.

Rechizitoriul prin care procurorii il acuza pe Max Balasescu este totusi clar.
Acesta i-ar fi spus lui denuntatorului ca il intereseaza in dosar Vanessa si sotul acesteia, nicidecum intreaga retea.

Si chiar ar fi incercat s-o influenteze pe Oana sa nu declare nimic impotriva lui Sebi Dobrescu, unul dintre invinuitii in dosarul vrajitoarelor.


Iar dezvaluirile nu se opresc aici. Oana Zavoranu s-ar fi comportat foarte grijuliu cu fostul anchetator. Chiar si cu o seara inainte de a fi arestat, Oana l-ar fi sunat pe Max.


In firul evenimentelor, apare si un personaj surpriza. Este vorba despre femeia care ii sta alatuturi lui Max la fiecare termen de judecat. Mai exact nevasta fostului procuror, care ar fi stiut despre mita.

"Ene Cristian i-a dezvaluit lui Dobrescu Sebastian ca, de intalnirea stabilita cu procurorul, are cunostinta si sotia magistratului. Ene i-a prezentat lui Dobrescu Sebastian posibilitatea de a face o vizita la locuinta sa, cand urma sa vina si sotia procurorului Balasescu, care i-ar fi putut confirma denuntatorului ca "rugamintea" sotului sau este ca Dobrescu sa se prezinte la parchet, la data si ora
mentionate", se arata in rechizitoriu.

Procurorii au decis ca nu exista totusi indicii care sa dovedeasca faptul ca sotia procurorului i-a fost complice. Saptamana aceasta urmeaza ca magistratii Inaltei Curti sa decida daca il vor elibera pe Max Balasescu din arest preventiv si il vor judeca pentru luare de mita in stare de libertate.