Daniela Gyorfi s-a dezbracat in direct sa-si arate noile silicoanele!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:19

Daniela Gyrofi marturiseste ca este deja la a treia operatie de schimbare a silicoanelor si nu regreta nimic din schimbarile pe care si le-a facut de-a lungul timpului.

Prima operatie a facut-o in anul 2000, fiind o promotoare a silicoanelor in Romania si una dintre vedetele care recunoaste acest lucru. Eu mi-am facut acum a treia operatie pentru ca am avut un accident la dsala, dar nicidecum ca mi-a alunecat siliconul intre coaste.

Sper sa fie ultima operatie. Acum mi-a pus un implat un pic mai mare si mi-a maifacut niste corecturi. George este putin distrus ca nu se poate bucura de sanii Danielei.
Peste o saptamana va putea sa se bucure de ei. Din cauza ca am luat-o pe aia mica in brate, am ajutat-o pe mama sa se ridice cand a luat-o salvarea mi-am pus in pericol sanatatea.

Daniela spune ca avea sani in liceu, insa a avut un ghinion. Inainte cand m-am epilat am facut o complicatie la ambele brate, un fel de furuncuri. Era sa mor. m-am operat la ambele subrate.Sanii
mei s-au lasat de atunci. Am facut si mult sport si am oscilat cu greutatea mea.

Sportul poate sa iti faca pieptul mai ferm, dar nu sa iti mareasca sanii. Poti sa iti aranjezi doar pectoralii frumos. Sa iti faci sanii, e un confort. nu iti aduce nimic in plus, doar faptul ca vrei sa arati bine. mama nu a fost niciodata de acord cu mine, nici cu aparitiile mele.
Ma socau si pe mine. Mie acum mi se pare un lucru normal sa ai silicoane.